DRINKS

DRANKEN VOOR OP ELK MOMENT

Een kop koffie of thee tijdens het werken, een koud biertje na 16:00 uur en een cocktail om het weekend in te luiden: bij Bonnefooi vind je de hele dag door drinks op alle momenten.

In de ochtenduren kun je in ons eetcafé ontspannen of juist aan de slag gaan met een vers gebrande kop koffie of met kruidenthee. Onze koffie wordt gebrand door een ambachtelijke branderij uit Rotterdam. Voor onze thee selecteren wij de fijnste en geurigste kruiden van over de hele wereld. Om je ochtend goed op te kunnen starten, neem je daar natuurlijk een van onze versgebakken cakejes bij.

’s Middags na de lunch begin je met een koud biertje van onze tap of een smaakvol glas wijn, al dan niet met fingerfood van onze kaart erbij. Bonnefooi biedt grote en kleine, nieuwere merken aan. Hierdoor laten wij jou kennismaken met lokale ondernemers en hun producten en ontdek jij iets nieuws.

Aan het einde van de dag schotelen wij jou onze huisgemaakte, feestelijke cocktails en andere verfrissende drankjes voor. Onze drankkaart stellen wij hiervoor met zorg samen en blijven wij vernieuwen.