Eten in Roosendaal: diner en borrel

In Roosendaal is voor alle diners en borrels die nét even anders zijn ons eetcafé the-place-to-be. Bij de Bonnefooi vind je namelijk eten dat met passie, aandacht en bijzondere ingrediënten van over de hele wereld is bedacht en bereid. Hierdoor word je bij elke hap verrast door een combinatie van heerlijke kruiden, specerijen en verse producten.

Voor onze gerechten experimenteren wij graag met ingrediënten die hun oorsprong vinden in verre landen en streken. Toch blijven onze salades, borrelhapjes en vis- en vleesschotels toegankelijk voor iedereen. Jong en oud uit Roosendaal kan bij ons terecht.

Wereldse hoofdgerechten midden in Roosendaal

Ook onze hoofdgerechten vertegenwoordigen een groot aantal landen: de Bonnefooi menukaart staat vol met Indische, Oosterse en Noord-Afrikaanse main courses. Allemaal met liefde bereid en dus echt soulfood: dat proef je. Naast de vaste schotels hebben wij ook een Daily Menu: een wisselend dagmenu met nieuwe smaken. Eten in hartje Roosendaal wordt op die manier een kleine vakantie langs verschillende windstreken.

Fingerfood bij de borrel

Voor bij je biertje van onze tap hebben wij geen borrelnoten maar de Arabian Dip Mix: bijzonder gekruide dipsausjes met verschillende kleine en knapperige versnaperingen.

Bonnefooi biedt de lekkerste hoofdgerechten en hapjes bij de borrel en brengt de buitenlandse keuken naar je toe, gewoon op je Roosendaalse bord.