Eten in Roosendaal: lunch, diner en borrel

In Roosendaal is voor alle lunches, diners en borrels die nét even anders zijn ons eetcafé the-place-to-be. Bij Bonnefooi vind je namelijk eten dat met passie, aandacht en bijzondere ingrediënten van over de hele wereld is bedacht en bereid. Hierdoor word je bij elke hap verrast door een combinatie van heerlijke kruiden, specerijen en versproducten. Gerechten uit het Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, midden in Roosendaal.

Voor onze gerechten experimenteren wij graag met ingrediënten die hun oorsprong vinden in verre landen en streken. Toch blijven onze broodjes, salades, borrelhapjes en vis- en vleesschotels toegankelijk voor iedereen. Jong en oud uit Roosendaal kan bij ons terecht. Wij combineren namelijk buitenlandse smaken met Roosendaalse producten. Hierdoor blijven onze gerechten herkenbaar en toch uniek.

Lunch variatie met internationale smaken

Onze multiculturele keuken is terug te vinden in onze lunches: onze baguettes, salades en soepen hebben internationale roots. Probeer bijvoorbeeld eens onze Msemmen: een traditionele Marokkaanse pannenkoek met olijven, feta en honing. Een afwisseling op je lunch met broodjes kaas in de kantine maar even voedzaam én met ingrediënten van de beste kwaliteit uit Roosendaal en de omgeving.

Wereldse hoofdgerechten midden in Roosendaal

Ook onze hoofdgerechten vertegenwoordigen een groot aantal landen: de Bonnefooi menukaart staat vol met Indische, Oosterse en Noord-Afrikaanse main courses. Allemaal met liefde bereid en dus echt soulfood: dat proef je. Naast de vaste schotels hebben wij ook een Daily Menu: een wisselend dagmenu met nieuwe smaken. Eten in hartje Roosendaal wordt op die manier een kleine vakantie langs verschillende windstreken.

Fingerfood bij de borrel

Tenslotte kun je ook voor de borrel bij Bonnefooi terecht. Wij geven hiervoor graag een andere draai aan bekende, Nederlandse klassiekers. Zo vind je bij ons geen bitterballen maar Cassave Balls: snacks gemaakt van cassavewortel en mais. Een wereldse twist aan een Hollands borrelhapje maar minstens even smakelijk. Voor bij je biertje van onze tap hebben wij geen borrelnoten maar de Arabian Dip Mix: bijzonder gekruide dipsausjes met verschillende kleine en knapperige versnaperingen.

Op welk moment van de dag je ook wilt eten: Bonnefooi biedt de lekkerste lunch, hoofdgerechten en hapjes bij de borrel en brengt de buitenlandse keuken naar je toe, gewoon op je Roosendaalse bord.