Lunch in Roosendaal: heerlijke wereldgerechten

Een standaard lunch met broodjes ham en kaas kun je op meerdere plekken in Roosendaal vinden. Het is alleen geen bijzondere lunch die je je nog lang zal herinneren en waar je over na zult praten. Bij Bonnefooi weten wij dat verse, smaakvolle lunches met bijzondere, wereldse smaken zorgen voor een goed gevoel voor de rest van de dag. Voor lunchen in Roosendaal op een nét iets andere manier ben je bij ons aan het juiste adres.

Lunch uit wereldkeuken in Roosendaal

In ons eetcafé in Roosendaal brengen wij de wereldkeuken namelijk naar je toe. Op onze lunchkaart staan gerechten uit Azie, Zuid- en Noord-Amerika en Afrika. Hiervoor gebruiken wij onder andere kruiden en specerijen uit de landen waarop onze lunches geïnspireerd zijn voor een echte, authentieke smaak. Hiervoor zijn wij continu op zoek naar nieuwe ingrediënten om lunchgerechten te verbeteren en om onze kaart te vernieuwen.

Salades met wereldsmaken

Dit is onder andere te zien in onze salades: deze zijn rijk gevuld met verschillende soorten gegrild vlees, kruiden, verse groenten en bijzondere soorten kaas en noten. Een voorbeeld hiervan is onze Ras El Hanout Chicken salade: een salade met een Marokkaanse twist. Door de combinatie van kip van de grill, verse yoghurt-muntdressing en geroosterde amandel voelt het alsof je je in Marokko waant tijdens je lunch in hartje Roosendaal.

Bonnefooi baguettes met pit

Bij Bonnefooi vind je naast de salades ook ‘gewoon’ belegde broodjes. Onze baguettes zijn echter absoluut niet saai: kijk maar naar onze Epic-B-Baguette. Deze baguette is belegd met gekruid gehakt en zoetzure groenten en afgemaakt met een Sweet Chili sausje. Een ongewoon broodje maar wel een met verrassende smaken die stevige trek stilt. De belegde broodjes van Bonnefooi blijven je door hun smaakcombinaties bij.

Lunch voor de allerkleinsten

Ook kinderen kunnen bij ons in Roosendaal terecht voor een lunch. Zij kunnen kiezen uit een lunchbox met brood, broodbeleg en vers fruit of voor een meer uitdagende optie gaan zoals de mini Saoto Soup. Deze Javaans-Surinaamse maaltijdsoep vult hongerige magen en bevat gezonde, verse ingrediënten.

Met onze salades, baguettes en onze lunch voor kinderen bieden wij een lunch waarmee je na je lunchbreak er weer tegenaan kunt en die je je nog lang zult blijven herinneren.

Benieuwd naar ons lunchmenu? Bekijk dan onze kaart.